Favorieten: 0

Over Art Partner

Over Art Partner

kunstuitleen cuijk

Art Partner is een professionele kunstuitleen die in 2001 is ontstaan uit een samenwerking met diverse kunstenaars uit heel Nederland. Deze groep van zo'n 60 kunstenaars vanuit diverse disciplines zorgt voor een enorme verscheidenheid aan kunstuitingen, waar voor een ieder wat moois bij zal zitten. Vandaar onze uitspraak: Kunst die u mooi vindt.
De collectie van Art Partner is inmiddels uitgegroeid tot zo’n 4000 exemplaren. Een enorme keus voor u dus. Een collectie die wekelijks wordt aangevuld met nieuw werk.

Wij verhuren en verkopen kunst. Huren geeft u de mogelijkheid om eerst aan het kunstwerk te wennen, voordat u eigenaar wilt worden. U hebt namelijk altijd de mogelijkheid om het te ruilen tegen een ander kunstwerk. Ook heeft u de mogelijkheid tot sparen voor een kunstwerk. Huren geldt overigens alleen voor schilderijen. Alle objecten (van glas, keramiek, brons e.d.) worden alleen verkocht.

Geschiedenins

Art Partner is in 2001 begonnen in Cuijk. De kunstuitleen komt voor uit een lijstenmakerij, waar wij veelal inlijsten voor kunstenaars. Dat doen we nog steeds. Bovendien kunt u via deze site de kunstwerken ook kopen.

Voordelen van de kunstuitleen: Regelmatig een nieuw schilderij aan de muur. U leent eigentijdse kunst van hoogwaardige kwaliteit en kunt rustig bekijken of dit werk bij u past. U leent kunst tegen een aantrekkelijk tarief door het systeem van huren, sparen en kopen. U ondersteunt direct de kunstenaar van het werk, want ook wij staan garant voor verantwoord ondernemerschap. Een gevarieerd aanbod van kunst, actuele informatie over kunst, de kunstwereld en kunstenaars.Vestigingen

Velp