Favorieten: 0

Service

Service

Service

Wij kennen een uitgebreide service. Wij willen het u zo gemakkelijk mogelijk maken, dus niet te veel regeltjes.

Wij bezorgen de kunstwerken bij u thuis als u dat wilt.

Keuzeservice

Onze gehele collectie is op foto gezet. Met deze katalogus kunt u uw eigen keuze maken. Natuurlijk kunt u ook in onze expositieruimte komen kijken. Daar is de hele collectie tentoongesteld. Onze kunstadviseur kan u deskundig en geheel vrijblijvend van dienst zijn bij het bepalen van uw keuze. Ook kan onze adviseur uw bedrijf bezoeken en aan de hand van de diverse ruimten een advies uitbrengen. Hierbinnen kunnen uw medewerkers zelf een keuze maken voor hun eigen werkruimte of kantoor. Zo kan iedereen zijn of haar eigen sfeer creëren binnen zijn werkomgeving.

Uiteraard kunt u ook uw eigen selectie maken. Kom naar kunstuitleen Velp (Grave), Oss of Nijmegen en bekijk de kunstwerken in het echt.

Transportservice

Indien gewenst bezorgen wij de kunstwerken bij u thuis op een af te spreken tijdstip. Binnen een straal van 15 km rondom Oss, Cuijk, Boxmeer, Grave en Nijmegen zijn hier geen bezorgkosten aan verbonden. Buiten deze 15 km volgens afspraak.

Ophangservice

Indien gewenst zorgen wij ook voor het vakkundig ophangen van de kunstwerken. Dat kan op verschillende manieren: wij hebben uitgebreide keuzemogelijkheden in ophangsystemen:

  • Artitec professionele ophangsystemen.
  • STAS ophangsystemen.
  • Met verlichtingsmogelijkheden

 

Inlijstservice

Naast onze kunstuitleen hebben wij ook een inlijstbedrijf. Daardoor kunt u in veel gevallen zelf bepalen welke lijst u om een schilderij wilt hebben. Kortom: het kunstwerk van uw keuze afgewerkt met een lijst van uw keuze.Het moet namelijk bij U passen, dus mag u bepalen hoe de afwerking wordt.

Bij ons kunt u ook terecht voor schilderij ophangsystemen. Diverse soorten railsystemen alsmede keuze uit diverse ophangstaven of koorden met ophanghaakjes.

Voorbeelden van fraai inlijstwerk vindt u in de kunstuitleen Velp (Grave), Oss en Nijmegen.Vestigingen

Velp