Favorieten: 0

Werkwijze

Werkwijze

Voordelen van de kunstuitleen:

  • Regelmatig een nieuw schilderij aan de muur.
  • Een gevarieerd aanbod van kunst, actuele informatie over kunst, de kunstwereld en kunstenaars.
  • U leent eigentijdse kunst van hoogwaardige kwaliteit.
  • U leent kunst tegen een aantrekkelijk tarief door het systeem van huren, sparen en kopen.
  • U ondersteunt direct de kunstenaar van het werk, want ook wij staan garant voor verantwoord ondernemerschap.

Lidmaatschap
Particulieren die kunstwerken willen huren van de kunstuitleen dienen zich te legitimeren met een geldig paspoort of rijbewijs. Een kopie van het identiteitsbewijs maakt deel uit van de huurovereenkomst.
Kunstuitleen Oss, Velp, Nijmegen brengt geen inschrijfgeld in rekening. Het lidmaatschap kan ook voor bedrijven, met dezelfde service en voorwaarden.

Abonnementen
Deelnemen in de kunstuitleen doet u voor minimaal een jaar. U kunt een kunstwerk lenen voor minimaal een half jaar. U mag tijdens uw abonnementsperiode uw gehuurde kunstwerk dus omruilen voor een ander kunstwerk.

Ruilen
Kunstwerken worden gehuurd voor een periode van minimaal een half jaar. Na deze termijn mag u het kunstwerk omruilen tegen een ander werk. Wilt u het kunstwerk nog langer in huis hebben? Oke.
Valt het kunstwerk tegen en wilt u eerder ruilen dan na een half jaar? Ook geen probleem.

Tarieven
De tarieven van de uit te lenen kunstwerken zijn afhankelijk van de prijs van het werk. U heeft al een kunstwerk in huis vanaf Є 6 per maand. Wij kennen tarieven met en zonder opbouw van een spaartegoed, wat u wilt. 

Betalingen
De betalingen geschieden via een automatische incasso maandelijks rondom de 28e van elke maand via uw bank- of girorekening.

Spaartegoed
Het spaartegoed wordt in mindering gebracht op de aankoopprijs van een kunstwerk dat u wenst te kopen. Spaartegoeden worden niet uitbetaald.

Kopen
Als u een kunstwerk wilt kopen dan kunt u dat aangeven bij aanvang van de huurtermijn of tijdens de huurtermijn of na afloop. Wij maken dan in overleg een koopafspraak: prijs (bekend via label), betalingstermijn e.d.
U ontvangt dan de reeds betaalde huurtermijnen (tot een maximum van 12 maanden) retour.

Lijsten
Alle schilderijen in onze collectie zijn voorzien van een passende lijst en fraai afgewerkt. Indien u bij aankoop van een schilderij toch liever een andere lijst heeft, kan dit in overleg worden geregeld. Beschadigingen aan lijsten en glasbreuk worden in rekening gebracht.

Vervoer
Wij bezorgen de kunstwerken bij u thuis op een af te spreken tijdstip. Binnen een straal van 15 km rondom Cuijk/Boxmeer/Grave en Nijmegen en Oss zijn hier geen bezorgkosten aan verbonden. Buiten deze 15 km volgens afspraak.

Speciale verzoeken
Uw kunstwerk zit er niet bij? Dat kan. Maak uw wens bekend. Onze collectie wisselt regelmatig. Steeds worden nieuwe werken aangekocht. Zo kunnen we ook op zoek gaan naar uw kunstwerk.

Aansprakelijkheid
U krijgt de kunstwerken in perfecte staat thuis. Het is uw plicht om de werken na afloop weer onbeschadigd bij onze uitleen te retourneren. U bent aansprakelijk voor beschadigingen en vermissing. Beschadigingen en vermissingen worden in rekening gebracht.

Verzekering
Wij adviseren u de gehuurde kunstwerken bij u thuis te verzekeren tegen brand, diefstal  en waterschade.. Meestal is aangifte bij uw verzekering voldoende, omdat het onder de inboedeldekking kan vallen. Maar .. u dient dit zelf met uw verzekeringsagent door te nemen. Wij verstrekken u bij het contract gelijktijdig een aangifteformulier voor de verzekering.

Totaalpakket
Art Partner biedt u een totaalpakket. Niet alleen zijn wij behulpzaam bij uw keuze door onze kunstadviseur, maar ook verzorgen wij het transport naar uw lokatie en zelfs het ophangen.

U kunt zelf een keuze maken uit onze collectie. U kunt ook gratis advies vragen aan onze kunstadviseur. Bijvoorbeeld door samen te overleggen over een compleet plan van inrichting. Voor bedrijven kan dit eventueel met een commissie bestaande uit uw medewerkers, of per afdeling.

Kom ook eens kijken in onze winkelvestigingen in Oss, Velp en Nijmegen.Vestigingen

Velp